Inspirációk

Tokaj-Hegyalja gyümölcsei

Tokaji Múzeum

600 méter

A Tokaji Múzeum földszinti folyosóján Tokajhoz köthető képeslapokkal, szüreti jelenetekkel, Tokaj ihlette világirodalmi idézetekkel ismerkedhet a kedves látogató.

A földszinti kamarateremben a Tokaji-vár régészeti feltárásának anyagából láthatunk kiállítást. Az emeleten Béres Béla híres tokaji plébános nagy értékű egyházművészeti gyűjteményének legszebb darabjait mutatjuk be, illetve a kisteremben egy Tokajra oly jellemző halászati kiállítás tekinthető meg. A padlástér nagyméretű, egyterű bemutatóterében Tokaj-Hegyaljára jellemző szőlőfajtákkal, a szőlőművelés és borkészítés eszközeivel és a hozzájuk kapcsolódó néprajzi tárgyakkal találkozhat a kedves látogató. A Múzeum épülete alatt egy kétágú borospince található, melynek kisebbik ága 1790 körül, a Múzeum épületével együtt épült, viszont a nagyobb, mélyebben lévő ág egy korábbi, az 1600-as években itt állt épület megmaradt pincéje.

http://rezeptfreitabletten.com/priligy-dapoxetin-rezeptfrei.html http://rezeptfreitabletten.com/sildenafil-preis-rezeptfrei.html

Reméljük tárlataink felkeltették érdeklődését és ha barátaival, családjával Tokajban jár, megtekinti Múzeumunkat!

Forrás: www.tokajimuzeum.hu

 

Kapcsolódó elemek

Angéla Vendégháza

Kovácsné Kassay Angéla

3910 Tokaj, Zákó köz 3.

+36 30 325 0322

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Booking2016